Dívenka v krytu
Z nebe prší střely
a dívka běží do krytu
když kolem tanky jely
co pálí zcela bez citu
Chci napsat jí psaní
neznám však azbuku
Rusové jdou se zbraní
v rukou nesou bazuku
Při náletu nebe burácí
a mění ulice v trosky
hrdě řvou ukrajinští vojáci
,,Pryč s Ruskými vojsky"
Přečteno 302x
Tipy 4
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Kan, mkinka
Komentáře (4)
Komentujících (3)