Nevinná Ukrajina
Na Ukrajině bitva vzplála
sotva noc odložila šat
malá dívenka se bála
když zažívá bídu a hlad
Vidím v krvavém boji
holubičku v komínu
Ukrajině v plné zbroji
dávají spor za vinu
Modrožlutou vlajku
budu do smrti ctít
od moře k hájku
stojíme jako štít
Přečteno 288x
Tipy 6
Poslední tipující: Stanislav32, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Kan
Komentáře (2)
Komentujících (2)