Ukrajino, jsi tak krásná
Anotace: O válce na Ukrajině
Ukrajino, jsi tak krásná,
do mého srdce jsi vešla,
ač jarní noc zcela jasná
ruská vojska hranici přešla
Tvůj zrak se obrací
do Evropských zemí,
když láska a mír krvácí
bojuj prostředky všemi
Krev úrodnou zem třísní
a luna bojiště nám ozáří,
jen v krytech se lidé tísní
a strach jim usedl do tváří
Přečteno 300x
Tipy 7
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Lighter, Kan, s úsměvem na tváři, mkinka
Komentáře (2)
Komentujících (2)