Přijeli sráči
odkudsi z dáči.
Ti co tam přežili,
kulhají s fáči.
-------------------------------------------------
Vletěla jim vlaštovka
do kuchyně,
ležela tam na pravém
boku tchyně.
Za čas...
Vletěla jim raketa
do kuchyně,
ležela tam třičtvrtě
roku tchyně.
Třetí možná tchýně k Té zvláštní náklonnost mám.
Snad to bezmála ... nezmatlám.
Po třech dnech i ryba voní.
Proč neleží pod jabloní ?
Jako moje SLIVOVICE !
Bude tam již pět (let).
Nebo je jich tam i více...
25.05.2022 10:14:16 | Fialový metal