Ukrajina v prachu
Krásný Ukrajinský stát
pomalu v prach se obrací,
však se nemohou vzdát
její národ zvolna krvácí
Krev rudá zem skrápí,
když pálí tanky a děla
obchází smrt v kápi,
jež plno práce měla
Tma už se zvolna drobí,
než se bitevní pole ozáří
všude kol vojenské hroby,
až hrůza běhá po tváři
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: CULIKATÁ, jenommarie, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (4)