Anotace: nový text pojednávající o pirátech
...jako starej námořník si dát pár rumů v pajzlu někde v přístavu, zkusil bych si tvou pirátskou zazpívat...zahulákat...;-D...ale anglickým názvem k českýmu textu si nikoho nenalákáš...taky jsem to tak sám psal...
20.09.2022 16:07:43 | Marten
Podle tvé celkové zdejší tvorby bych si tipnul, že jsi mysticko-dobrodružná povaha. Ačkoli se to nezdá, není snadné napsat dílko o pirátech tak, aby z toho nebylo profláklé klišé.
Na první pohled provedením připomíná "šraml." Ale jistě to tak zamýšlené provedením není. Dobře gradující dílo a o dramatičnost není nouze. Jsem docela dobrodružná povaha a jako čtenář, to mám za pozoruhodné.
20.09.2022 12:57:28 | šerý
,,Šráml´´ neznám takže nebylo to zamyšlené tímhle směrem. Jinak děkuji za pochvalu. Jsem všehochuť záleží na náladě.
24.10.2022 06:40:28 | The Crow