Před bitvou
Slunce, jak maják bliká
na cestu do tvrdého boje,
jen žena pro vojáka vzlyká,
ten však dokola své milé říká:
,,Neplač pro mne lásko moje
Než zem zbarví krvavý led,
pokusím se tvé srdce dobýt,
ač jsem z domova několik let
nemohu k dívce spěchat hned
snad se nebudeš na mne zlobit
Slunce, jako zlatá Bula
svítí nad válečnou vřavou
bitevní loď do moře vplula
kdy se bojová fronta hnula
na dobytá území s velkou slávou
Přečteno 342x
Tipy 11
Poslední tipující: Equus przewalski, Fialový metal, Tvbm, Sonador, Iva Husárková, šerý, Kan, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (4)