Nechoď lásko do vřavy
Nechoď lásko do vřavy
vždyť tam řinčí zbraně,
ač nemám o tebe obavy
chci stát na tvé straně
Když překročíš práh
uslyšíš jen rány z děl
někde tam číhá vrah,
jenž by nad tebou bděl
Šel bych z bitevního pole
za dívkou, jak vlčí mák
proč mne musí tělo bolet?
Ačkoliv nesrazil mne vlak
Přečteno 242x
Tipy 8
Poslední tipující: Vivien, Jeněcovevzduchukrásného, mkinka, Stanislav32, šerý, Bufik
Komentáře (4)
Komentujících (3)