Ve válce mlčí Múzy
Anotace: O válce na Ukrajině
Nastaly dlouhé měsíce hrůzy
v ubohém slovanském státu
ve válce s Rusy umlkly Múzy
a mnohé z dětí přišlo o tátu
Utichly píšťaly, když řinčí zbraně
a nad hlavou duní výbuchy explozí
ve válce stojím na Tvé straně,
když rudá armáda Ukrajině pohrozí
U cesty nachové šeříky rozkvetou
zatímco nedaleko dál trvá vřava
vojáci prchají před padající raketou,
jíž denně vystřelují zleva zprava
Přečteno 212x
Tipy 7
Poslední tipující: Tvbm, Marťas9, Iva Husárková, mkinka, šerý
Komentáře (0)