Bílé chmýří
Myšlenky v hlavě letí
jak na podzim tažní ptáci
už se v našem lese kácí
ať narodí se další děti
Když pampelišky odkvetou
vítr unáší bílé chmýří
ve válce tanky přesně míří
a dívky ze stonků věnce upletou
V dlouhých chodbách mých cév
rubín krve začal náhle vřít
aby tlukot srdce mohl znít
jen na bitevním poli zní řev
Přečteno 176x
Tipy 6
Poslední tipující: šerý, Stanislav32, mkinka, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)