Partyzánská
Anotace: Pondělní akce v Ruském přihraničí
Během horkých májových dnů
vpadli partyzáni do matičky Rusi
aby z medvěda ukrojili drobný díl
dokud neroztrhají šelmu na kusy
uběhne víc jak sto dlouhých mil
až v ruském týlu nepokoje zkusí
V nízkém porostu křoví
se provázky ostružin plazí
až k ztuhlým nohám buků
jen pěvcům falešný tón schází
našli jej až za svítání
kdesi hluboko v mlází
Přečteno 224x
Tipy 1
Poslední tipující: šerý
Komentáře (2)
Komentujících (2)