Anotace: :(
Na hranicích starých světů
začaly hořet plameny
kožené boty v louce květů
otisk krve zvrácený
strach se mění na jinotaj
děti brečí ve stresu
matky děti k sobě poutaj
o svátečním Šábesu
muži melou z posledního
při ochraně hranice
každý hledá druha svého
než podlehne panice.
Právo leží na dvou stranách
svaté země bez Bohů
a fanatici v různých barvách
začernili oblohu.
A kdeže je ten jako víra vzývaný "globalizační" multikulturalismus...:-(Jen když se to hodí, se opájíme božskými ideály, jinak mluví moc a zbraně...
09.10.2023 12:04:49 | Lighter