Anotace: .
Jsi tady jen tak
mimovchodem
pomalu dochází mi
jak horem spodem
tvá přítomnost dává
vděk za láskou pokulhává
navek mdlá
uprostřed našich tichých šarvátek
srdíčko křupavý salátek.
Objimam.
21.11.2023 15:09:16 | mkinka
;)
21.11.2023 19:46:57 | nehledaná
To je hezký na povrchu a pod ním...
21.11.2023 09:29:19 | Jan Kacíř
popravdě se ten konec ke mě úplně nehodí;)
21.11.2023 15:00:02 | nehledaná
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?