Anotace: ...
Kdybych nebyl švadlena
byl bych asi pradlena
u potoka každý kámen
poznal by má kolena
jenže ouha život mění
prachy mám a to se cení
drahý auto boty z kůže
vlastní slunce, neznám úžeh
a tak svolám svoje věrné
jenom lidi, myši z děr Ne!!
a všem že jsou svátky klidu
koupím cestu k Maledivu