Před
V tom místě,
kde se
rozhodne…
tam jednou
provždy
zůstane…
Zářivost barev,
v ústech chuť prachu,
dopitá láhev,
ozvěna strachu.
Do země pod sebou
život svůj
tlačí.
Krkavci přilétnou.
Vítr se
stáčí.
Pot mu jemně
rosí čelo
i v té zimě.
Přišel čas.
Potemnělo
denní světlo,
když se ozval
jeho hlas.
“Vpřed”
Přečteno 244x
Tipy 22
Poslední tipující: Fialový metal, Jarunka, kudlankaW, zde.neck, IronDodo, o3_gambit, jort1, RadekČ, Ondra, enigman, ...
Komentáře (7)
Komentujících (4)