Válka
Anotace: Jedná se o minulost....naprosto to nesouvisí se současnou situací....nepodporuji Rusko a nikdy ani nebudu....jedná se čistě o fiktivní příběh....
Trpíš a s tím i lidé kolem tebe
Gestapo těžké zbraně a zima, která zebe
Křičí na tebe a tvou rodinu
Nevíš odpovědi ani života hodinu
Zbraně míří na tvé malé děti
Raději odvést se necháš i za cenu, že už viděti je nebudeš směti
Den za dnem podoben, jak vejce vejci
Netušíš, že jednoho dne osvobodí tě rudoarmějci
Než nadejde však ten čas
Poslušen musíš být zas a zas
Teď říkám tu své dojmy
A prosím nepleť si tu pojmy
Vše se v dobré obrátilo
Ale bohužel tvé kamarády ti to nikdy už nenavrátilo.
Přečteno 146x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Frr, zase já, mkinka
Komentáře (6)
Komentujících (2)