Jsou věci
Které nechápu
Ve fyzice jsem skončila
U sluchátkového telefonu
(Jak se chvějí membrány)
Ale princip
Rádiatelevizepočítače
Mi zůstává neznámý
Jasně že to není na poklonu
Jo a taky nevím
Proč existuje
Řízený hnusný systém
Neutuchajícího válčení
Já ve fyzice skončila vždycky u chvění.... Booože, co já se vždycky nachvěla, aby mě nikdo netasil:-):-):-)**
03.05.2024 22:33:02 | cappuccinogirl