Anotace: Jak si tak občas brouzdám svým světem, zjišťuji, že bych se ráda zachránila sama před sebou.
Snad je všechno, jak má být,
žiji tak, jak dá se žít.
Strach mám z kroku do neznáma,
nechci být v temnotě sama.
Nejspíš jsem tam, kde být mám
- Noemovy archy trám.