Matematika
Anotace: ten konec bejval lepší, ale musel jsem ho zcenzurovat, protože chci z matiky za jedna:p
Suri má péči,
že matika léčí,
radostná to věda,
kdo ji nezná běda.
V pohodě jsou ti co chápou,
horší to maj ti co tápou.
Nikdo nechce slyšet ty hrozný slova:
pusťte na to logaritmus, začněte znova.
Neznáte fci sínus,
=dostanete mínus!
Tahle divná implikace negací,
div že z toho eště nikdo nezvrací.
Matematici jsou lidé líní,
jo, tak tohle Suri míní.
datum jsem si nezapsal, takže PMF 2007
Komentáře (0)