Anotace: Tato báseň nemá valnou uměleckou hodnotu, ale je v ní krapet zkušeností s katolickou církví.
Souhlas, mamčo, je to v lidech. Tudíž do toho nemá církev co kecat. Kdybych se řídil podle církve, budu žít celý život v sebezapření. Budu šťastný? Budu rozdávat lásku kolem? Toť otázka pro filosofa...
23.05.2007 13:34:00 | Slovánek