sv. Terezie z Lisieux
Anotace: Mistr Lásky nepotřrbuje anotaci
nevím
proč mne
neustále napadá...
tys tam byla
tys tím žila
ve svém
srdci a duši
každý okamžik
svého bytí
po tobě
ve Světle
je vyznačená
cesta
velmi příkrá
rámována mnoha
kříži...
největší Kříž
však spočívá...
dosáhnout
ve tvé Lásce
na chvíli
mohutnosti
Velkého
Ticha...
Komentáře (4)
Komentujících (4)