zaujala uz nazev a obsah je taky dobry:-)ma dobry rytmus a dobre se cte:-)
07.08.2007 14:26:00 | Stavitel mostu přes Rubikon
Vinu našich "hříchů"
odevzdáme tichu.
Ať je Bůh či není,
bolest mě jistě mění.
To, co je koho špína na duši,
jen málo lidí vytuší.
Je lehké lidi soudit podle činů,
já se však dívám na příčinu.
13.06.2007 14:29:00 | Inge