The Suffering
Anotace: Moje pvni basnicka... je o utrpeni....
Suffering
Kráčím po temném poli
kolem sebe mám mrtvoly
je mi to jedno
už mě nic nebolí
Z posledních sil kopu ti hrob
tam, kde jsi to měla tak ráda
toho utrpení mám již dost
vždyť život sis vzala sama
Udělám totéž
Snad se s tebou shledám
ale ruku do ohně
za to nedám
Kolem mne jsou démoni
to oni mohou za mou ztrátu
živí se z mého utrpení
otevřou pekelnou bránu
A já vstoupím
ovane mě dech pekelný
ale neprohloupím
můj život byl stejně mizerný
Jsem tam,
kde jsem chtěl být
a až teď chápu
že jsem měl žít
Vidím tě tančit s ďáblem
už jsi na mě zapomněla
nejspíš právem
už jsi mi dost ublížila
Zasloužím si to?
Ptám se tě, nebe!
Ublížilas mi
za to, že miloval jsem tebe?
Démoni stále sílí
tančí kolem mě
jen ještě chvíli
teď jsem se rozhodl
Bojuji s nimi
do trpkého konce
sám a jediný
a bez šance
Vím že nemám šanci
ale tu hlavní jsem již prohrál
ztrácím motivaci
vždyť jsem ztratil šanci na život
Ale démoni nebojují
zmizeli, než jsem byť jediného uchopil
tuším, že zlé sny se mi zdají
až pak jsem pochopil
Myslel jsem, že pomohlo mi nebe
a zničilo Ďáblovo sémě
až pak nahlédl jsem do sebe
a zjistil, že démoni byli ve mně.
Komentáře (0)