Modlitba pro dědu
Andělíčku, můj strážníčku,
opatruj dědečkovu dušičku.
Opatruj ji den i noc,
od zlých sil, andělíčku, mu pomoz.
Chraň ho prosím okem svým,
tak, jako chráníš mě, před neštěstím zlým.
Andělíčku, stražce můj,
za dědečkovou duší vždycky stuj.
Komentáře (0)