Anotace: Zas jsem při čtení čarodějčiny sugestivní básně upadl do tvůrčího rozjímání a tohle je důsledek!
Nejsem příznivcem modliteb, které prosí hlavně pro sebe, tedy žebrají..ale tahle je nesobecká a upřímná a proto moc pěkná..
10.10.2007 12:37:00 | Weylin
...a já si mumlám tichá přání,
či ježibabí toužení,
ať lidská srdce sílu mají
podobnou jako kamení...
...hromadu zlata uvnitř sebe,
skryté léčivé umění
a ať jeden druhému není
nikdy daleko vzdálený...
DÍK ZA TOHLE TVÉ KOŘENÍ!!!
01.08.2007 17:15:00 | Cecilka
Pěkné, myšlenka i zpracování...
Mnohý z nás se občas modlí,
ať nejsou lidé zlí a podlí,
abychom mohli do nebe,
začněme nejdřív u sebe...
20.07.2007 07:41:00 | zzlatý