Apokalypsa
Anotace: Takova kratsi basen o Apokalypse...
Apokalypsa
Když temnota obestírá zemi
Když o život jde mi
Když blíží se finální očista
Přichází Apokalypsa
Když objevuje se hrůza, jakou nikdo neviděl
Když umírá sám Gabriel
Když stínoví jezdci tmou se prodírají
A mrtví povstávají
Chaos stává se vládcem všeho
Svět ničí něco nepoznaného
Je to nejmocnější kouzlo
Jež popírá dobro i zlo
Nikdy nebyla žádná spravedlnost
To jsou jen mýty
Nyní vítězí pekelná mocnost
Přichází radost z žití
Přečteno 613x
Tipy 1
Poslední tipující: Egretta
Komentáře (1)
Komentujících (1)