Motivace, odhodlání, síla snů.
Anotace: Napsal jsem to pro lidi kteří potřebují podporu, a hledají sílu k boji se životem.
Budu tvořit a ve velké věci snít!
budu se učit a dobrý pocit z činů mít!
budu růst a budu sílit!
budu se plést a budu se mýlit!
Vše ale napravím, vše zlepším a své naděje znovu životu postavím!
S každou překážkou ožije moje odhodlání,
s každým trnem v patě přestanu cítit bolesti!
s ušlechtilou myšlenkou příjde požehnání!
s každým neštěstím budu se do očí smát starosti!
ať už jsi kdokoli, buď při mně a dej mi sílu!
stůj po mém boku ve chvílích slabosti a dodej mi víru!
víru v mé srdce a lidskou duši!
víru v lásku a naději co na brány úspěchu pěstmi buší!
Za svým cílem půjdu bez přestání!
budu se být a zatínat zubu drápy!
Zničím a zardousím každý pokus o nezdar!
Odhodlání je můj nekonečně velký dar!
A TEĎ HO CHCI DÁT DÁL!!!
CHCI HO DÁT PRÁVĚ VÁM!!!
Komentáře (0)