:-) no, já ty pebná nefvy, abych to do konce přečetla, měla... a líbilo se, i kdyý ,místama poněkud kruté... ostatně není všechno jen veselé, krásné...
31.07.2008 23:06:00 | Caracol
Antikrist by z tebe měl radost ten taky rád ničí výtvory Boží a tohle zničí vše hlavně pevné nervy přečíst si to do konce.
23.08.2007 00:39:00 | Jsem ten kdo jsem
ja bych komentar mel:)
tenhle kousek patri do sekce: laska vyznani
jinak odkaz basnicky je dost vseobecny az snovy, nebezpecne snovy
a forma je takova,jako kdyz to nekdo pise v Outlooku a zapomene stisknout F7 (coz bejva muj pripad)
15.08.2007 07:39:00 | dead-head