Nepochopení
Anotace: Asi jsem blázen plný ideálů. Snad i já někdy pochopím krále králů.
Rozum mi brání pochopit,
k čemu je život, proč mám žít?
Vždyť i ten kousek lásky, něhy
spálí mráz, přikryjí sněhy.
A v jiném smysl nevidím,
snad pokoj Bohu závidím.
S jakým klidem nás všechny řídí,
já se teď v hloubi duše stydím.
Rozum mi brání pochopit,
k čemu je láska, proč mám cit?
Přečteno 480x
Tipy 1
Poslední tipující: denebrin
Komentáře (5)
Komentujících (5)