Otázka
Někdy se ptám...
Proč?
Proč jsem tu?
Proč žiju?
Proč teď?
A proč zrovna tady?
Proč ne někde jinde?
Proč se nedá vrátit čas?
Proč se nedá zpomalit?
Nebo radši zrychlit?...
Proč se ptám?
Proč křičím?
Proč mám být nešťastná?
A proč všichni mlčí?
Proč neslyším žádnou odpověď?
Nikdo mi neodpovídá...
Pro koho žiju tady?
A pro koho bych mohla žít tam?
A kde je vlastně tam?
Ty to víš...
Mluvíš na mě...
Já tě neslyším.
Možná neposlouchám.
Možná to nemám slyšet.
Stejně díky.
Díky Tobě.
Díky Bohu.
Přečteno 484x
Tipy 1
Poslední tipující: Isobel
Komentáře (1)
Komentujících (1)