Za horizont
Svádím tě k nahotě bez hříchu,
k bídě i k přepychu,
volám tě nahlas i potichu.
Stojím a čekám,
sama sebe se lekám.
Své tělo daruji řekám
a plynu v jejich čase
k odpuštění, spáse,
k milosti a kráse.
Přečteno 442x
Tipy 1
Poslední tipující: Hesiona-Essylt
Komentáře (1)
Komentujících (1)