Wiccan Rede
Anotace: o čarodějnickém zákonu Wiccarián Rede neboli - co udšláš 3x se ti vrátí:)
Sviští, sviští vichr polem
A svá křídla rozpíná
Šeptá , šeptá ladnou píseň,
Jež se do hlíny upíná
Wiccarián Rede
je všude kolem tebe.
Sviští, sviští vítr lesem
A své oči otvírá
Listům šeptá čirá slova
Kmeny stromů obepíná
Wiccarián Rede
je všude kolem tebe.
Svišté sviští kruhem
Čistým kouzlem magickým
Hůlkou šeptá slova svatá
Volá hlasem mýtickým:
„Wiccarián Rede
je všude kolem tebe.“
Aneb, co uděláš
Třikrát se ti vrátí.
Jak to dobré, tak to zlé
Se k tvému srdci navrátí.
Možná pak vylepšíš
Sama sebe,
Tento princip vždy byl ,
a bude kolem tebe!
Komentáře (0)