No nevím. Pokus o srandu, ale ne moc vyvedenej. Inseminátor je tam jako pěst na oko, když už pominu, že můžeš urazit věřící lidi. A jen tak mimochodem - poslal bys svoji manželku k inseminátorovi nebo k doktorovi? .-)
11.09.2007 19:34:00 | Kachna
ty se s tim nesereš....:)
10.09.2007 20:25:00 | Trdlo