Tvůj palác...
Anotace: /Klepejte a bude vám otevřeno/
Dej mi svou ruku
a jdi se mnou po všech pokojích
svého nekonečného
paláce...
Ukaž mi komnatu po komnatě
všechny otevřené dveře
a krajiny neznámých
obrazů...
Ukaž mi každou část
všeho toho(nevím jak to pojmenovat)
Kde bydlíš
a neustále na nás všechny
čekáš...
Až konečně začneme klepat
na Tvé dveře...
Svou pokorou a láskou...
Komentáře (2)
Komentujících (2)