Ty Jediný...
Anotace: Klepejte a bude vám otevřeno.
Ty jediný víš
nač právě ted´ myslím
Víš...
O všem co se má
stát...
Znáš mysl
každého muže a ženy
Bez Tebe
je každý ztracený
ve své
beznaději...
Jsem pouhý vánek
v odpoledním větru
Padající list z podzimního
stromu
Stéblo trávy
ohýbané přívalovým deštěm...
Velmi Tě obdivuji
a nekonečně miluji ,že neztrácíš
s námi
Svou výdrž
a vedeš nás
Po
nejlepších cestách
našeho
bytí...
Komentáře (2)
Komentujících (2)