.... jo my svatý .... to máme těžký ....
*- ... ... zatracená syfilisova práce .... :-))
11.10.2007 18:05:00 | HarryHH
Docela blbý... když vím... vo co gou. To je na kafe nebo na panáka... až Ti ty paže budou slabostí z vnitřního boje obou hemisfér lásky upadat... jsem tu.
A jinak... hodně sil! :-)
08.10.2007 08:34:00 | Levandule
Toto slovné spojenie "vysílený logout z vlastní domény" sa mi páči.
Minule sa mi kamoška sa mi smiala, keď som jej povedala že defaultně nosím v taške dáždnik.
06.10.2007 21:53:00 | Romana Šamanka Ladyloba