Tvorba světa
Bůh je krutý.
Proč to takto zařídil?
Šest dnů tvořil,
to mu ale nestačilo.
Není totiž všechno
ani zdaleka domyšleno.
Bůh tvořil krásné, dokonalé,
ale jenom sedm dní.
My, lidé, zlé a otřepané
již tisíce a stovky let.
Tak jak to pak má vypadat?
Svět se ničí postupně.
Otázkou však zůstává:
Co jej vlastně zničí?
Kdo laskavost nám prokáže,
Že zničí toto všechno zlé?
Dobří lidé, ničte!
Přečteno 475x
Tipy 1
Poslední tipující: lennerka
Komentáře (2)
Komentujících (2)