Touha
Jsem ztracena v poušti
bez Tebe
Volám Tě na pomoc, můj milý,
ale Ty nejsi od té síly!
Jsem ztracena ve své hlavě
bez Tebe
Volám Tě na pomoc, můj milý,
ale Ty nejsi od té síly!
Jsem ztracena ve svém srdci
bez Tebe
Volám Tě na pomoc, můj milý,
ale Ty nejsi od té síly!
Jsem ztracena na cestě k sobě
bez Tebe
Volám Tě na pomoc, Ježíši na kříži
Mám Tě v sobě ?
Komentáře (0)