Vyprahlá země
Anotace: Tak tohle je malé dílko pojednávající o tom,jak se cítím v kostele.
Na protější straně hranice,
mění vodu ve víno.
Někteří lidé tvrdí,že to,
co lisují z hroznů,je ďáblova krev.
Jiní ale říkají,že to je sám vykupitel,
který přichází ze zlých a dávných časů.
Mně to ale pomáhá zapomenout,
že jsme se narodily jen proto,
abychom nakonec zemřely.
V požehnaném jméně Ježíšově,
zaslechl jsem,jak kazatel říká,
že jsme boží děti,
a že se Ježíš jednoho dne vrátí.
a já uvěřil,že má snad pravdu.
Když ale pil své mešní víno,
neměl jsem z toho právě dobrý pocit.
Když jsem odcházel do temné noci,
modlil jsem se k Bohu za vodu,
kterou bych zchladil to horko ve svých žilách.
Zdálo se mi,že má duše je v jednom ohni,
a já musel uhasit ty plameny,
všechny mé sny se změnily v hromadu popela
a moje budoucnost se rozplynula.
Přečteno 438x
Tipy 2
Poslední tipující: Hesiona-Essylt
Komentáře (1)
Komentujících (1)