Anotace: "K"
Se sebevrahem to nemá nic společného, nebo možná jen je to zástěrka toho, co tím chtěl "básník" opravdu říct ... dík za uznání:)
14.11.2007 14:55:00 | Analisieren
Nazačátku jsem si říkala, že nemám ráda věci, které se týkají sebevraždy, protože mi toho teď příjde okolo mne nějak moc. Jenže - znova se oplatilo, že na první dojem se nikdy nesmí dát. Mě se... moc básniček nelíbí, ale tohle je krásný...
14.11.2007 14:33:00 | Franceska.Darness
opravdu povedená ... na Tebe nezvyklá, taková hodně strohá, ale krásná ...
06.11.2007 08:31:00 | vapiti