VATICAN PSYCHO
Anotace: Krátký úsměvný příběh o temných agentech!:D
Vysoká železná brána
u hradeb Vatikán chrání
tělo i krev Krista
uvnitř na požádání
Uprostřed náměstí svatého Petra
v obdivu stavby honosné
šikovným pohybem vykouzlí
dva kanystry přenosné
Vatican Psycho
Za dveřmi komnaty nepřístupné
napjaté počty do pěti
s grácií vstupují dovnitř
Vatican Psycho agenti
Vatican Psycho
V místnosti s vůní benzínu
příprava zadostiučinění
se strachem ve tvářích
kvíčivé obludy se křižují
Plameny chaos a nenávist
na pohled obraz jak z hororu
vypsychovaný papež
dostane pěkně přes hubu
Vatican Psycho
Vatican System
Přečteno 425x
Tipy 1
Poslední tipující: rozinky
Komentáře (0)