Inkvizitor
Anotace: ..dál bude stavět hranice
Jako sám ďábel se směje
velmistr svého řemesla.
Však Satan s ním neuspěje,
s bojovníkem protizla.
Nestačí užít pranýře
jen plamen ohně vyžene
z těla světského kacíře
zlo měníc lidi v ztracené.
Kladivo padá každým dnem,
dál bude stavět hranice.
Tak mu bylo dáno osudem,
žít procesem inkvizice.
Komentáře (0)