Óm mani padme hum
Anotace: Ó klenote v lotosu, ať jest. Znáte mantry? věřím tomu, že ano, a věřím tomu, že mě někteří z vás i chápou...a přinejmenším..zcela jistě pochopi:)))
Om mani padme hum
Ve svém těle setrvej,
Tichý mír si zachovej,
Pojď dál a se mnou si zazpívej:
„Ó klenote v lotosu, ať jest.“
To je píseň klidu,
blahý mír a krásný klid,
to jen ten tvé duše třpyt.
Nemrač se a nevzdychej,
pojď dál a se mnou si zapískej:
„Ó klenote v lotosu, ať jest.“
Bytosti krásná, bytosti má, kdes byla?
Pojď už konečně zpátky k naším domům,
Pojď si odpočinout k andělským stolům.
Komentáře (0)