Pane?
Pane,pomůžete mi?
Otočit trochu se Zemí?
Zvednout hladinu vod,
dělat rybkám doprovod?
Hory srazit o kus dolů,
mluvit s lidmi bez hovoru?
Lesům přidat barevnosti
a žít život bez starostí?
Pane,pomůžete mi?
Je to pro dobrou věc,
pro dobro mé i ostatních přec..
Pane,pomůžete m?
Udělejte něco pro nás na zemi,
každý z nás to jistě ocení
Pane..Bože..
Přečteno 432x
Tipy 5
Poslední tipující: Perník, Gabi, Ishtar, mačka.7
Komentáře (3)
Komentujících (3)