Mé kroky jdou s Tebou=)
Anotace: Má včerejší modlitba ke Kristu...
Život vedle Krista,
náruč veliká.
Útěcha a radost,
rád tě má.
Neopustí nás ani v té nejtěžší chvíli,
ani když jsme zhřešili.
Naše srdce přijímá, jaké jsou
a v skrytu duše je Ježíš touhou mou.
Tys jediný mne bral takovou,
dveře byly otevřeny,
vstoupils s láskou svou,
vešla láska, radost a klid.
Touto cestou vyznávám Ti dík.
Ještě že tu jsi Pane náš.
Uč mne, jak mám žít,
jak správně přijmout Tvá slova,
jak lásku opět obnovit.
Přečteno 412x
Tipy 2
Poslední tipující: Šantir, Catherine Noir
Komentáře (0)