Tvoje slova jsou hodně živá a přesvědčivá i pro nevěřící mají nějakou hodnotu.
11.12.2007 12:26:00 | s.e.n
Máš můj obdiv, mě dělá problém už i vzpomenout si na střelnou modlitbu :o))) Ještě, že se ty polední zvony nedají přeslechnout.
11.12.2007 10:27:00 | Hesiona-Essylt
Nejde o to, aby Bůh slyšel, za co se člověk modlí, ale o to, aby v modlitbě vytrval tak dlouho, dokud neuslyší, čeho si Bůh žádá.
/S.Kierkegaard/
10.12.2007 22:56:00 | Lota