Anotace: Je to o tématu mého bytí, láska hledaná a dokonalá se v tomto světě nenachází. Vše je plné nedokonalosti a neporozumnění. Pravá láska, kterou jsem dosud hledal žije v srdci.
Musím říct, že mě jsi nijak neokouzlil/a, je to trošku mimo na dnešní literaturu, ale tím neřikam ze by se o lasce nemelo psat, jen to zkus pojmout jinak a jinak se vyjadrit nez klisoidnimi vyrazy, pouze rada od amatera : )
14.12.2007 11:34:00 | kukaska