BIGBÍT STŘEDOVĚKU
Anotace: inspirováno Chalanem, i když ten to asi nikdy nebude číst
přinesli kříže prostým lidem
rázně jim bohy umlčela
kopyta koni, chřtány psů
nad lesy rozvěsili zohavená těla
kresbičky dětí na půdě
zalehlo dlouhé milénium
čeká tam, až ho odfoukneš
až přijde nový věk
kdy jako plátno napnu tě
a dvěma tahy vzkřísím kříž
oknu se přiblíží podobou v rámu
příslušná zahrada od jejich Ráje
pak přijde doba zlá, kříž bude od krve
následná období houpavých chvil
se mnou je za oknem na půdě přetrvej
ohryzek z jablka po Ní nám zbyl
Přečteno 483x
Tipy 6
Poslední tipující: Rikitan
Komentáře (2)
Komentujících (2)