Tanec s Bohem
Anotace: Tanec s Bohem, dokážete si to vůbec představit? Kéž by to jen byla pravda
V pevném,
však vznešeném obětí,
nad zelenými údolími
i po nebi modrém,
nad našimi obydlími
i nad štíty hor,
všude tančím s Bohem,
náš tanec
Obětí.
Lehkým krokem,
volně a radostně,
tančím v náručí
s Milovaným Pánem!
Tančíme na křídlech života,
za úsvitu i za dne,
za večera i noci,
tančíme mezi hvězdami
i po Matce Zemi.
Bůh, můj tanečník
vyslyšel mé volání,
přišel a za ruku mne vzal.
Nyní ztratila se tíže zemská,
bolest má na zemi zůstala,
tedˇ jen jako vítr-
majestátně a vznešeně,
tančím nad oceánem
i oblaky s tím,
kdo to vše rozprostřel.
Tisíc a jeden
vesmírný hudebník
nám k tanci hrají,
ta písen duši známá
je krásná,
je božská.
Kdo uvěří, kdo pochopí?
Na tom tedˇ nesejde,
já jen tančit chci dál
v Náručí Jeho.
Tančit s Bohem, dokážete si to vůbec představit???
Přečteno 510x
Tipy 2
Poslední tipující: Lacosta1
Komentáře (2)
Komentujících (2)