Můj Pán
Anotace: jedno ze sta vyznání a v budoucnu ještě bude jich mnoho, protože na světe širém je Bůh to jediné co je smyslem života mého.
Můj Pán mne vede i utváří,
můj Pán je klenotem
v mé duši.
Můj Pán má Jména nejkrásnější,
co Spásu, Světlo
přinášejí.
Můj Pán je moje duše,
srdce, cit a moje vše,
On je Pravda, pravá Krása,
můj život končí
mám-li být bez mého Pána.
Bez mého Pána nejsem nic,
bez mého Pána nelze žít,
bez mého Pána jsem mrtví a sám.
On je můj Otec, Mistr i Život,
bez Něho není
co by smysl mělo.
Klaním se Ti Věčná Pravdo
sláva Tobě, naše Matko!!!
Patřím navždy jenom Tobě,
kéž to pochopí všichni
co přečtou si tohle.
Komentáře (0)